Aplicația Cash Reader ajută nevăzătorii să deosebească bancnotele

Vă doresc un călduros La Mulți Ani tuturor cititorilor blogului Nevăzător.ro cu ocazia noului an 2019. Cu speranța că anul acesta veți face mai mulți bani ca în anii anteriori, vă atașez astăzi o demonstrație a unei aplicații care poate detecta valoarea bancnotelor ce le arătați telefonului dvs.
Dacă aveți un iPhone mergeți în App Store și descărcați aplicația Cash Reader Tool for Blind și încercați-o. Aplicația asta are un fel diferit de evaluare,, în sensul că puteți folosi aplicația la întregul ei potențial pentru 14 zile, apoi aplicația se downgradează la versiunea gratuită care se deosebește de cea plătită că este limitată la a detecta doar primele două denominații ale respectivei valute, și anume cele mai mici.
Aplicația poate fi folosită și în mod offline și în mod silențios.
Ea costă în UK circa 13.90 lire și o cumperi o singură dată. În Statele Unite era în urmă cu ceva vreme 9 dolari. Așa că prețul poate diferi de la țară la țară și de la o lună la alta, în funcție de oferte. Dar cred că aplicația merită toți banii. Am ascultat o demonstrație audio și în engleză făcută de @thomas_domvile podcastul Applevis și asta m-a motivat și pe mine să aduc aplicația în atenția publicului românesc din moment ce aplicația știe să detecteze și leul autohton.
Ascultați mai multe în episodul podcast și comentați, adăugați și completați lista detectoarelor de bancnote pe care le folosiți în mod curent sau le-ați folosit ăn trecut.
Audiție plăcută.

Lasă un răspuns