De ce am înnoit produsele Apple, noua comunitate adăugată Pe WhatsApp și ochelarii inteligenți Bose Frame

De curând am schimbat câteva din produsele Apple, mai exact un nou iPhone 13 Pro, Watch 7 și AirPods 3. Noului telefon i-amadăugat și un încărcător Magsafe cu ștecherului aferent.
Aceste produse vă sunt probabil deja destul de cunoscute căci media arată oricând interes pentru ele, dar un nou produs achiziționat mă face mai încântat chiar decât noile produse Apple.
E vorba de niște ochelari inteligenți de la Bose care se conectează via bluetooth și au încorporat în brațele ochelarului de soare niște difuzoare inteligente care îmi permit să rămân cu urechile absolut descoperite și totuși să pot asculta, de pildă indicațiile de navigare, ori să vor besc la telefon, în același timp având la dispoziție și sunetul înconjurător.
Văd cel mai bine utilitatea acestor ochelari pentru nevăzători căci nu obstrucționează urechea chiar deloc, astfel lăsând nevăzătorului care circulă de unul singur cu bastonul libertate completă și acces în același timp la telefonul care oferă informații de genul celor menționate mai sus.
Mai multe detalii despre model și descriere ascultați în podcastul atașat.
Am hotărât să lansez un grup de WhatsApp pentru comunitatea Nevăzător.ro iar răspunsul a fost unul absolut fabulos.
Am observat preferința nevăzătorilor pentru această metodă de comunicare și iată că în doar câteva ore s-au alăturat grupului peste 160 de persoane.
Grupul l-am gândit ca o unealtă de comunicare rapidă și la obiect pentru chestiuni cu care se confruntă nevăzătorii în viața de zi cu zi dar și în domeniul tehnologiilor de acces.
Deși spațiul grupului nu este unul destinat învățării susținute, pentru aceasta existând tutoriale și cursuri, totuși problemele ridicate de unii, rezolvate la sugestia altora în anumite feluri, și sfaturile în situații concrete face din grup o unealtă indispensabilă celor ce vor să aibă răspunsuri concrete și rapide la bătăile de cap date de tehnologii și nu numai în viața de zi cu zi.
Cei ce doresc să se alăture de Acum înainte grupului vor trebui să mă contacteze via e-mail și să solicite linkul de aderare la grup.
Am luat această decizie pentru a ocroti grupul de intruziunea celor cărora nu le este de folos. cu adevărat conținutul acestor discuții
Așadar vă doresc audiție plăcută și aștept întrebări și comentarii fie pe e-mail fie pe grupul de WhatsApp.

1 comentariu publicat

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: