Just Press Record, demonstrație audio pentru iPhone și Apple Watch

În episodul podcast de astăzi vă arăt cum să utilizați Just Press Record pe Apple Watch și iPhone.
Aplicația costă 5 lire sterline în UK, dar dvs verificați prețul în locația dvs care poate fi sensibil diferit. De ce merită această aplicație atenția noastră?
Pentru că știe să transcrie ceea ce este înregistrat în text, ca să menționez punctul ei forte, apoi, pentru că se sincronizează frumos cu Apple Watch și are inclusiv o complicație ce poate fi setată pe fața dvs favorită de Watch astfel încâd la un tap distanță puteți înregistra ceva.
Aplicația poate salva în m4a, aiff și WAV.
Ultimul format, adică cel wav recomand să fie folosit cu grijă deoarece fiind un format necomprimat ocupă multă memorie internă ori spațiu pe iCloud.
Iar dacă aveți doar iCloud de bază cu 5 GB vă puteți ocupa rapid spațiu disponibil.
Cred că funcția de transcriere este oarecum integrată cu capacitățile iOS de dictare, astfel că aplicația poate transcrie inclusiv în română.
Se poate alege stereo sau mono, iar dacă aveți microfoane externe care se conectează pe portul Apple de încărcare, le puteți selecta ca microfoane implicite pentru aplicație.
La o primă strigare aplicația m-a impresionat și cred că o voi folosi în curând din ce în ce mai mult.
Instalați-o și voi de probă, iar dacă nu vă satisface returnați-o. Însă cred că nu va fi cazul cînd veți putea vedea de ce este capabilă.
Un alt lucru drăguț este că se poate face share nu doar la fișierul audio înregistrat dar și la transcrierea text.
Un scenariu potrivit pentru aceste posibilități tehnice ar fi:
Înregistrarea unor instrucțiuni în format audio și transcrierea lor în text care ar putea la rândul său să fie trimis în convertoare Braille sau salvate ca doc/pdf.
Ce ar fi să predați o lecție online, și în același timp să lăsați Just Press Record să înregistreze, astfel că la sfârșitul orei veți avea o transcriere brută a lecției în format text?
Zic o formă brută, pentru că aproape totdeauna documentul va necesita corecții, deoarece în vorbire cei mai mulți dintre noi nu suntem clari și cursivi.
În fine, probați-l și dați și voi de veste despre ce găsiți cool sau slab la program.
Două chestii care trebuie să le verific sunt împerecherea cu Dropbox, căci înainte era disponibilă, și formatul mp3. Rămâne de văzut dacă sunt ceva opțiuni pe undeva, sau poate achiziții în aplicație pentru deblocarea acestor opțiuni. Nu știu încă, dar voi afla. Oricum, aplicația chiar în forma prezentată de mine are un potențial extraordinar.
Acum audiție plăcută!

2 comentarii publicate

  1. Nu se înțelege nimic din tutorial o bună parte din el, nu l-am verificat pe tot, dar o bună parte nu se înțelege, se aude ceva, dar nu disting altceva înafara unui murmur

    • A fost o problemă cu fișierul audio dar am reîncarcat o versiune corectată cu exact același conținut. Acum se aude cum trebuie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: