Organizarea contactelor in iPhone cu ajutorul lui Contact CleanUp

Salutări prieteni, și bun regăsit la un nou episod de podcast.
Astăzi am să vă arăt cum să vă faceți un backup la contacte însă nu înainte de a vă fi organizat așa cum trebuie contactele.
Fiecare am avut la un moment dat duplicate în contacte sau telefoane fără nume, și așa mai departe.
Aplicația Contact Clean Up care vi-i propun astăzi în demonstrația audio să vi-o arăt vă poate ajuta exact cu aceste task-uri.
Aplicația o puteți găsi în App Store căutând cu numele Contact CleanUp sau dacă citiți acest articol de pe iPhone mergând aici.
Aplicația este capabilă să dectecteze duplicatele, chiar dacă sunt găzduite în surse diferite cum ar fi conturi de gmail, iCloud sau Outlook, și să le unească într-un singur loc după ce a curățat duplicatele.
De asemenea, odată avut un cont curat cu contactele puteți face backup la acesta și îl puteți exporta ca atașament de e-mail.
Sper să vă fie de folos.
Audiție plăcută.

1 comentariu publicat

  1. Mulțumesc pentru recomandarea aplicației Contact CleanUp pentru organizarea contactelor în iPhone. Este într-adevăr frustrant să avem contacte duplicate sau să ne confruntăm cu numere de telefon fără nume. Această aplicație pare a fi o soluție eficientă pentru astfel de probleme.

    Din descrierea ta, pare că Contact CleanUp are capacitatea de a detecta duplicatele din surse diferite și de a le uni într-un singur loc, astfel încât să avem o bază de date de contacte curată și ordonată. Backup-ul și exportul prin e-mail sunt caracteristici utile și importante pentru a ne asigura că nu pierdem datele în caz de accident sau înlocuire a telefonului.

    Voi încerca cu siguranță această aplicație și sper că va facilita procesul de organizare a contactelor mele. Mulțumesc încă o dată pentru recomandare și pentru episodul de podcast interesant.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: