Reaper cu Alex Tutorial pas cu pas, partea 1

Salutare prieteni, și bine v-am găsit la un nou episod podcast despre Reaper, noul DAW sau Digital Audio Workstation la modă zilele astea.

Așa după cum v-am promis, revin cu un nou episod care de data asta este destul de consistent, având în vedere că se întinde de-a lungul a mai bine de o oră și trei sferturi.
Este plin de Conținut demonstrat practic de către Alex Cozaciuc, care își face bine treaba de tutor și împreună cu care am realizat această înregistrare.
Sperăm să mai vină și altele, și pe teme la fel de interesante.
Pentru acest episod vedem câteva lucruri despre preferințele recomandate în Reaper, cum se înregistrează, editarea de bază, lucrul cu time line dar și cu music bars cât și editarea midi pe fișiere trase prin VST.
Sunt o mulțime de lucruri de învățat și sperăm să vă facem mai degrabă să înțelegeți cât de departe se poate merge în lucrul cu acest editor ca și nevăzător și totodată să vă dăm doar câteva bestii de bază pe care să le stăpâniți.
Sunt convins că cine își va lua în serios dorința de a învăța acest program și va investi destul timp și practică în el va face o treabă extrem de bună și cât se poate de profesionistă cu el.
Audiție plăcută așadar.

1 comentariu publicat

  1. Salutare dragi prieteni, sper sa va bucurati de episodul despre Reaper, care aduce cu sine multe informatii interesante si demosntratii practice ale lui Alex Cozaciu, tutorul acestui DAW. Investiti un pic de timp pentru acest program si veti reusi sa faceti un lucru extrem de profesionist! Auditie placuta!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: