Voice Dream Scanner citește textul în limba română

Salutări dragi prieteni, și bine v-am găsit la o nouă demonstrație audio a unei aplicații interesante pentru nevăzători.
Ea se numește ‘Voice Dream Scanner și e produsă de același producător care a lansat cu mulți ani în urmă foarte populara aplicație Voice Dream Reader.

Am doar câteva mențiuni de făcut și apoi vă las să descărcați și ascultați demonstrația audio din cadrul episodului podcast de astăzi.
Există o mică inadvertență în ceea ce privește traducerea, în sensul că după ce fișierul este scanat în loc să spună dispensează imaginea, sau reciclează imaginea, vocea spune decarta. De fapt această opțiune șterge poza luată anterior și vă readuce la butonul de fotografiere în ideea că veți lua o poză mai bună.
Dacă veți apăsa se păstrează aveți ocazia să salvați fișierul în pdf și apoi să îl citiți în Voice Dream reader.
Aplicația dispune de semnal sonor la încadrarea corectă a paginii, dar și de alte câteva facilități interesante.
Oricum, un plus față de KNFB Reader este că interfața este mult mai aerisită și nu sunt grămezi de opțiuni încă din prima pagină.
Apoi, ce să mai vorbim de preț, căci unul este 100 de dolari iar Voice Dream Scanner sub 10 dolari.
Eu am fost plăcut surprins de faptul că citește bine în limba română, iar dacă aveți vocea Carmen cumpărată pe Voice Dream Reader atunci textul rezultat în urma scanării va fi citit cu acea voce.
Dacă veți vedea anumite ezitări de-a lungul demonstrației țineți minte că am făcut acea înregistrare fără a fi avut nici o probă prealabilă a aplicației.
De fapt, am cumpărat-o în timpul înregistrării.
Dacă ați cumpărat-o și va impresionat cumva nu ezitați să comentați sau să vă adăugați opinia despre acest produs.
Așadar mergeți în App Store și descărcați-o.
Celelalte aplicații produse de același producător le puteți găsi și sub butonul meniu, dacă veți naviga dincolo de butonul setări.
Bună treabă și preț bun.
O fidelizare a traducerii în română va face aplicația și mai atractivă, cred.
Urmăriți demonstrația audio mai jos.

3 comentarii publicate

Lasă un răspuns