Zoom Meeting App

Zoom Meeting este o platformă de webinar, sau conferinţe online.
Deşi serviciul este gratuit în principal pentru utilizatori individuali, există şi pachete pro sau Entreprise care pot pune la dispoziţia doritorilor servicii avansate în această privinţă.
Serviciile pot fi accesate la >www.zoom.us şi prin intermediul aplicaţiilor disponibile pentru majoritatea sistemelor de operare.
Prin urmare, puteţi descărca Zoom Meeting pentru

  • Android
  • iOS
  • Windows
  • Mac

dar există şi posibilitatea accesării serviciilor într-un browser obişnuit, şi chiar prin telefon la un tel verde prealocat.
Fiecare invitaţie lansată pentru o conferinţă sau webinar Zoom este trimisă prin e-mail, conţinând un identificator unic de conferinţă cât şi un cod de access cu ajutorul căruia intraţi în camera de chat potrivită.
Împreună cu acest e-mail veţi fi direcţionaţi şi către pagina de descărcare aferentă sistemului de operare pe care îl folosiţi.
Serviciile Zoom sunt accesibile utilizatorilor de cititoare de ecran în majoritatea sistemelor, în Windows inclusiv cu Jaws.
Există un script basic pentru utilizatorii individuali obişnuiţi, care cred că este inclus în versiunile cele mai noi de Jaws, dar Hartgen Consultancy a scris şi un script avansat contracost, circa 30 lire sterline, care poate ajuta organitzatorii de conferinţe Zoom cu taskurile avansate de gestionare oferind posibilităţi mai extinse de configurare a lui Jaws în lucrul cu platforma Zoom pe Windows.
Prin urmare vă recomand cu căldură acest serviciu, şi nu din motive de afiliere, ci pentru că el va deveni platforma prin intermediul căreia Nevăzător.ro va furniza anumite informaţii, cursuri eventual, cât şi întâlniri la distanţă legate de tehnologiile de acces pentru nevăzători.