Super ofertă specială la Jaws și alte produse și programe de tehnologii de accesBB

Salutări tuturor!
Am auzit
de foarte multe ori vociferări în privința prețului uriaș al unei licențe de Jaws for Windows. Recunosc că prețul acestei licențe dacă este să fie cel integral nu e la îndmâna oricui, așa că mulți au ales să ia varianta ilegală a acestui minunat software. De mai mulți ani am întors macazul așa că în computerele mele există doar software licențiat legal și am toleranță zero față de programele crăcuite. Poate unii vor spune, că mie îmi dă mâna să vorbesc, și dacă e vorba de a ne permite un lucru scump principiul este nu cât costă, ci chiar vrei să îl ai? Dacă răspunsul e da, atunci prețul trebuie plătit. Nimeni nu merge să fure o pereche de pantofi dacă nu mai are cu ce să se încalțe, ci merge să cumpere. Sau, așteaptă ruda mai bogată să își schimbe garderoba.
Însă se pare că atunci când e vorba de muzica, programe și alt conținut digital ne servim de alte principii.
În fine, se pare că încă pedepsele acordate furtului de proprietate intelectuală nu au stârnit teama nimănui, așa că cercul vicios se îmnvârte la nesfârșit.

În fine, să trecem la ceva mai vesel…
Sound and Sight Technology, o firmă britanică are o super ofertă pe perioada aceasta cu ocazia unui târg de tehnologii de acces din UK.
Astfel că pânăîn data de 28 Iulie 2017 puteți cumpăra o licență de Jaws 18 home edition cu doar 115 lire sterline, adică puțin sub șase sute de lei.
Se poate plăti cu cardul sau prin Paypal, iar durata de așteptare pentru primirea licenței pe e-mail este de până la zece zile lucrătoare.
Eu am așteptat după licențele comandate pentru Jaws și Openbook cam șapte zile.
Deși aveam o licență pentru Jaws 16 Professional am considerat că e mai convenabil să îmi iau o a doua licență cu Jaws 18 decât să fac upgrade la cel profesional.
OpenBook este un program creat de Freedom Scientific ce face cam aceeași treabă ca Abbyy Fine Reader, însă are și speech inclus.
De asemenea, sunt și alte programe și chiar și hardware disponibil la prețuri extrem de bune. Printre acestea pomenesc magnificatoare, dispozitive de orientare și multimedia și display-uri Braille.
Puteți consulta lista cu oferta aici:
http://www.sightandsound.co.uk/offers/sight-village-promotion.html
Sper să vă fie de folos și iertați-mi introducerea, dar cred că trebuie să ne revenim la normalitate în privința aceasta, dacă vom dori să țină seama de noi producătorii de software ori servicii digitale.
Când am auzit că într-un an s-au vândut în România doar 11 licențe de Jaws m-a apucat rușinea… Sincer.

2 comentarii publicate

  1. nvda este mult mai bun de cat jaws. nu papa multe resurse, si windows-ul, se misca mult mai repede! in concluzie, nu se merita, jaws! jos, cu jaws! de acea suma, mi-asi cumpara un telefon, si bun cu android!

    • Da, e un punct de vedere. Eu nul m-am obișnuit cu Jaws, dar din multe situații îîn care Jaws a crăpat m-am salvat cu NVDA. NVDA e de la an la an tot mai bun. Şi cât despre suma respectivă… Ce ar fi să o donezi către NVDA, că poate așa se face mult mai rapid mai performant ca Jaws. Smile!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: