Adăugarea de sonerii noi pe iPhone folosind iRinger și Ituness pe Windows

Am primit în ultima vreme mai multe solicitări să înregistrez un podcast despre cum se pot adăuga sonerii suplimentare pe iPhone.
Fie că aveți o melodie favorită ce vreți să vi-o faceți sonerie, fie că aveți un ton preferat de la un alt telefon, puteți adăuga acel sunet ca sonerie la iPhone-ul dvs urmând acești pași.
Descărcați un mic convertor din mp3 în m4r care este formatul acceptat de Apple pentru soneriile de telefon de aici care se numețte iRinger. Odată descărcat fișierul dezarhivați-l și dați enter pe exe ca să îl lansați.
Nu se instalează nimic, căci programul este portabil.
Prima fereastră este una cu efecte, dar întrucât asta nu ne interesează, apăsăm escape și suntem plasați în altă fereastră unde veți găsi butonul import media. Enter pe el și când dialogul de tip răsfoire se deschide alegeți melodia pregătită pentru a fi sonerie.
Faceți tab de câteva ori și dacă vreți ascultați tonul, dacă nu dați direct spațiu pe export file unde va trebui să puneți un nume fișierului nou creat. El se salvează într-un folder denumit iRinger tones in Documente.
Copiați fișierul m4r din acel folder și deschideți iTunes. Conectați iPhone la computer cu cablu USB și fiți sigur că telefonul este deblocat. Când deschideți iTunes apăsați tab de mai multe ori până auziți iPhone buton. Acolo se dă spațiu, apoi cu tab mai mergem în continuare până auzim sumar. De acolo folosim doar săgeată în jos pentru a naviga la folderul tonuri de apel din libraria iTuness.
Ajunși la acest folder apăsăm o singură dată tab iar în acea zonă apăsăm tasta aplicație sau shift F10 cum arăt și în podcast-ul audio. Alegeți opțiunea lipire și când ați apăsat enter așteptați să auziți ding-ul de sincronizare. ca la mine în înregistrare.
Depinde de setările dvs din iTunes, dar dacă melodia nu este vizibilă în secțiunea sunete din meniul configurări din iPhone încercați să faceți o sincronizare din meniul programului iTunes, mai exact din secțiunea fișier.
Rețineți că legătura dintre programul iTuness și telefon trebuie să fie fără cusur ca operațiunea de copiere a tonului de apel să reușească.
Cum vă dați seama dacă telefonul comunică cu computerul?
Dacă nu găsiți iPhone buton în iTuness când mergeți de jur împrejur cu tab înseamnă că telefonul nu e conectat cum trebuie, deși cablul e conectat. Depanați mai întâi problema asta și apoi treceți la copierea fișșierului.
De obicei două condiții trebuie îndeplinite în iTuness: să fiți logat cu contul icloud și să autorizați computerul să sincronizeze librăria.
Apăsați alt în fereastra iTuness și cu săgeată dreapta mergeți până la conturi. Săgeată în jos vă va duce în ambele opțiuni, și cea de logare și cea de autorizare.
Teoretic, dacă sunteți logat cu iCloud și computerul este autorizat nu ar trebui să fie nici o problemă să copiați fișiere în librăria iTuness.
Dacă aveți sincronizarea librăriei în iTuness setată în regim manual va trebui să procedați și la sincronizare după ce ați copiat fișierul, dar în cazul meu sincronizarea se face automat la conectarea prin cablu, ceea ce se întâmplă la toată lumea în mod implicit, în afară de situația în care ați schimbat această setare.
Dacă doriți să vă jucați și cu alte facilități ale programului iRinger vă privește, însă nu puteți importa și edita fișierele originale iPhone-ului decât dacă iPhone-ul dvs este versiune crăcuită.
Asta se menționează clar și în cadrul programului.
Sperând că nu vă veți apuca de aventuri cu privire la crăcuirea iPhone-ului vă doresc joacă plăcută.
Ca de obicei, vă aștept cu comentarii și întrebări prin rubrica de comentarii. Nu în cele din urmă, spuneți-mi ce sonerie cool v-ați pus pe telefon.

Lasă un răspuns