Anunțuri importante, știri din tehnologie, grant disponibil pentru nevăzători

Salutare dragi prieteni,
M-am gândit să revin după o pauză de vreo 3 luni în care s-au întâmplat multe în viața mea datorită unor probleme de sănătate, . Cu această ocazie a revenirii în forță, vreau să fac și câteva anunțuri.
1. Este un grant disponibil prin Forțele de Muncă pentru persoanele cu dizabilități care doresc să muncească, iar acest grad sub forma unui voucher care poate fi de până la 5000 de euro poate acoperi unele tehnologii de acces necesare nevăzătorilor. Nu mă sunați sau contactați pe mine pentru acestea, căci cei ce le desfășoară au și detaliile și informațiile necesare celor eligibili.
Mai multe informații puteți găsi aici.
2. Am decis să lansez și pentru publicul românesc cursuri online one to one pentru tehnologii de acces, întocmai după cum prestez serviciile și în UK pentru vorbitorii de engleză.
Lista de cursuri disponibile și detalii despre fiecare vor fi în curând publicate pe site.
Aștept sugestii legate de topice dorite și opinia Dvs despre astfel de servicii.
Cred că la ora actuală și nevăzătorul român interesat de tehnologie poate merge mai la adânc. și poate deprinde noi aptitudini pentru noul stil de viață care nu pentru puțini înseamnă lucru de acasă sau studiu de la distanță, datorită pandemiei, ori noilor trenduri pe care firmele cu activitate de office tind să le transfere treptat către stilul de viață mobil.
În prima parte a podcastului însă, fac câteva mențiuni legate de noutățile de toamnă de la Apple și Microsoft.
Audiție plăcută.

Lasă un răspuns