Care screen readere sunt gata pentru Windows 10?

Salut prieteni,
Astăzi vreau să scriu doar câteva lucruri despre screen readerele pregătite pentru întâmpinarea noului system de operare de la Windows, şi anume Windows 10, dacă tot au mai rămas două zile până la eveniment.
Din cercetările şi ştirile de care eu am dat până acum pot enumera doar patru screen readere ca fiind pregătite într-o anumită măsură pentru apariţia lui Windows 10.
Acestea sunt:
* Jaws for Windows 16 – ultima versiune
* Dolphin SuperNova 15 Beta
* NVDA 2015.2

* Window Eyes v. 9.10

Dacă aveţi cunoştinţă şi de altele lăsaţi ştirea în comentarii.
De acum rămâne să vedem de îndată ce va apărea Windows 10 cât de mult sau puţin au fost pregătite.
Oricum, până la sfârşitul anului se aşteaptă ca majoritatea screen readerlor populare să scoată versiuni noi compatibile cu acest nou system de operare, sau cel puţin patch-uri pentru cele deja existente
Pe curând de pe Windows 10..

3 răspunsuri la „Care screen readere sunt gata pentru Windows 10?”

  1. Va salut!Care mai e situatia vizavi de noul sistem de operare?Ma bate gandul sa fac upgrade,dar fara jaws nu ma prea incumet.Am ultima versiune de jaws instalata pe windows 7 pe 32 de bits si ma gandeam sa fac upgrade la 10 dar vreau sa stiu ce probleme are sa stiu la ce sa ma astept.

    1. Salut, eu folosesc Windows 10 de ceva vreme şi e OK, mă descurc foarte bine în el. Sunt anumite setări de făcut când faci upgrade la 10, şi odată făcute merge uns.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.