club House, noua rețea în vogă pentru nevăzători și nu numai

Salutare dragi prieteni și bun venit la un nou episod de podcast Nevăzător.ro.
Astăzi vreau să vă spun în mare câte ceva despre o nouă rețea socială care a devenit foarte în vogă, atât de tare încât a determinat jucători grei din social media, ca twitter și Spotify să copieze oarecum ideea celor de la Club House.
Această rețea socială are două caracteristici interesante:
1. Se poate accesa doar pe bază de invitație și doar în iOS pentru moment
2. Este bazată pe audio streaming în direct.
Adică nu găsiți poze, în afara celor de profil, nu găsiți texte și linkuri ci doar camere de chat, în care puteți vorbi cu participanții într-o ordine bine definită.
Există inițiatori ai camerelor de chat, care sunt moderatori, și există vorbitori care pot fi oricare din cei aflați la un moment dat într-o cameră de chat ,cu condiția ca să fi apăsat întâi butonul de ridicare a mâinii din cadrul camerei.
Apoi utilizatorii pot fi urmăriți și pot deveni urmăritori.
Aveți un număr limitat de invitații disponibile la început ,dar pe măsură ce le consumați veți primi și altele, exponențial cu numărul celor invitați.
Dacă aveți o perioadă de timp de participare și aveți followers destui, și Dvs la rândul Dvs urmăriți destui, puteți debloca și opțiunea de creare de club, care este momentan disponibilă celor cu o anumită intensitate a activității în rețea.
Camerele pot fi private, deschise sau sociale, pe bază de invitație.
Sunt multe elemente cool în aplicație, și eu unul m-am bucurat foarte tare să pot să iau parte la niște camere de chat în english unde am învățat chestii noi legate de subiectele ce mă interesează pe mine, în speța de față fiind vorba de tehnologii pentru nevăzători.
Cu alte cuvinte, Club House poate fi socotită un fel de platformă de webinar, însă bazată doar pe audio, și cu interacțiune tot audio din partea participanților.
Acum ascultați vă rog demonstrația și primele considerații față de această nouă opțiune de rețea socială.
De asemenea, voi susține săptămânal, pe cât se va putea, o cameră de chat pe Club House pentru cei interesați de tehnologii de acces pentru nevăzători.
Prima va fi duminică, 18 Aprilie 2021, de la ora 17.
Dacă aveți nevoie de o invitație pentru a intra în Club House doar trimiteți-mi o solicitare pe e-mail în care să îmi specificați numărul de telefon sau adresa Dvs de e-mail și vă voi trimite invitația la acea adresă.
Acum audiție plăcută și vă aștept impresiile.

Lasă un răspuns