Cum să faci un test EKG pe Apple Watch ca nevăzător

Salutări dragi prieteni din nou, și bine v-am regăsit la o nouă demonstrație audio a facilităților tehnologice disponibile pentru nevăzători.
Astăzi am să vă arăt pe un Apple Watch de generația a patra cum se poate lua un EKG și cum îl puteți apoi printa sau trimite unui medic.
Dacă ceasul dvs e de generație mai veche nu va avea această facilitate disponibilă.
Eu am ezitat să mă aplec mai cu interes asupra acestei facilități deoarece rămăsesem de la prezentarea Apple cu ideea că facilitatea este disponibilă doar î SUA.
În fine, eu sunt în UK acum și aici merge.
Aplicația vă va avertiza de faptul că Apple Watch nu poate detecta un atac de cord, și că în caz de suspiciuni mai degrabă să apelați ambulanța sau unitățile de urgențe.
Ceea ce trebuie să faceți odată ce ați creat un profil în aplicația sănătate este să deschideți aplicația EKG din Apple Watch și să urmați instrucțiunile.
Când sunteți gata să începeți testul așezați-vă mâna pe masă sau birou, ori pe genunchi și puneți degetul arătător pe coronița ceasului.
Nu luați degetul de pe coroniță până sunetul unui EKG nu s-a oprit și notificarea că EKG-ul este disponibil în aplicația Sănătate.
Nu mișcați mâinile în timpul testării și stați liniștit.
Când rezultatul e gata va apărea pe ecran o valoare medie a ritmului cardiac sub care se găsesc informațiile EKG-ului luat.
Odată luat EKG-ul puteți adăuga o serie de simptome pe care le aveați când v-ați luat testul. Există butonul adaugă simptome, care va deschide o listă de simptome pe care le puteți bifa sau debifa după caz. Ele sunt implicit debifate.
Apoi, apăsați butonul OK și închideți aplicația.
Am văzut că aplicația nu poate fi închisă apăsând butonul coroniță digitală căci astfel s-ar reporni o nouă testare.
Apăsați butonul lateral în loc.
Din aplicația Sănătate vedeți rezultatele EKG-urilor făcute și exportați-le după plac, fie către doctor fie păstrați PDF-urile undeva în cloud sau printați-le dacă vreți să le luați cu dvs la clinică.
Sper să vă fi fost de folos demonstrația, și ca de obicei, dacă aveți întrebări suplimentare, scrieți în comentarii sau contactați-mă direct.
Toate cele bune, și audiție plăcută mai departe.

Lasă un răspuns