Jaws 2021 a primit un asistent vocal numit Sharkey

În episodul podcast de astăzi vă fac o scurtă demonstrație a asistentului vocal încorporat în Jaws 2021. El se numește Sharkey și se comportă cam în același fel ca Google, Alexa or Siri. Are de asemenea și un cuvânt de trezire, care bineînțeles, e Sharkey, dar și o scurtătură insert alt spațiu pentru cei ce nu vor să îl invoce.
Dacă după ce ați invocat asistentul spuneți help veți fi redirecționat în secțiunea de helpp în Jaws unde veți putea găsi o pagină explicativă despre Sharkey dar și o listă completă a cuvintelor de interogare. Momentan acesta este bine implementat cu produsele Microsoft de genul Word, Outlook dar și cu principalele browsere. În principal, poți face listă de linkuri, headinguri și grafice în browser, poți porni OCR-ul inclus în Jaws pentru fișiere PDF, ecrane PC sau comenzi.
Se poate obține și un istoric al verbalizării și multe altele. Citiți materialul din help, ascultați demonstrația audio din episodul podcast și apoi spuneți ce credeți despre noua facilitate și în ce direcție credeți că va evolua.

Eu mi-am spus părerea în cadrul înregistrării, așa că o aștept și pe a dvs. în comentarii ori pe e-mail dacă vreți să fie citită doar de mine.

Din păcate, așa cum era și de așteptat, asistentul este disponibil doar pentru limbile de circulație internațională, așa că vă încurajez din nou să învățați engleza deoarece aceasta vă va aduce o mulțime de avantaje, nu doar în domeniul IT, dar și în privința disponibilității materialelor specializate. Dacă deja vorbiți engleză sau o altă limbă ca franceza, germana sau spaniola s-ar putea să aveți parte de o experiență similară cel puțin în Jaws.
Audiție plăcută.

Lasă un răspuns