Plata facturilor cu ajutorul unui cititor de ecran

Salutare dragi prieteni.
Pentru ca pe grupul de WhatsApp al comunităţii s-a vorbit în ultima vreme de plata utilităţilor m-am gândit să vă fac o mică demonstraţie a felului cum se poate consulta o factură şi cum se poate plăti.
Am exemplificat cu aplicaţia My Enel şi pe web am plătit factura Digi.
Sper să fie de folos nevăzătorilor care nu au îndrăznit până astăzi să facă plăţi online, şi să se convingă că nu e dificil de loc.
Să vă fie de folos, şi audiţie plăcută.

3 comentarii publicate

  1. Cea mai simplă metodă de plată a facturilor este prin aplicația: Pago, care este accesibilă nevăzătorilor!

  2. Cea mai accesibilă aplicație pentru plata facturilor este: Pago, care se poate utiliza foarte ușor de către nevăzători!

    • Nu cred ca e cea mai accesibila la gneral, dar intro mare masura da. Cei de la Pago fac schmbari in aplicatie fara sa tina seama deloc de cititoarele de ecranm iar utilizatorii nevazatori ajung sa raporteze problemele intampinate care se remediaza in timp. Apoi singurul beneficu al aplicatiei este ca iti tine laolalta socoteala facturilor si detaliile carduui cu care platesti. Dar pentru plati directe, de pilda, daca ai setat mai mult de 3 va trebui sa platesti un abonament, asa cacel putin pentru mine, Pago nu e atractiv deloc. Oricum lucrez doar cu doua carduri pe care le utilizez pentru plati, iar pentru platile directe pot face setarile necesare pe aplicatiile de banca. Atunci intrebarea ar fi ce imi da Pago in plus ca sa imi mut toate platile in sistemul lor?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: