REHA for The Blind, a doua ediţie a conferinţei din România

Fundaţia Change for The Blind în parteneriat cu Biblioteca României şi Consiliul Naţional al Dizabilităţii organizează la Bucureşti între 29-30 Mai 2014 a doua ediţie a Conferinţei REHA for The Blind.
Această conferinţa este un eveniment aparte în estul Europei deoarece, cu excepţia Poloniei nicăieri nu s-au mai organizat conferinţe care să reunească la un loc nevăzătorii cu organizaţiile şi companiile care îi pot sprijini în demersul lor de integrare în câmpul muncii ori în finalizarea studiilor sau în sprijin referitor la educaţie.
Veţi putea pe parcursul celor două zile să prospectaţi piaţa echipamentelor disponibile pentru nevăzători şi slab văzători, să găsiţi informaţii despre serviciile disponibile, şi multe altele.
Pentru o documentare mai amănunţită despre eveniment cercetaţi vă rog invitaţia furnizată de organizatori.
Descărcaţi o copie a invitaţiei deaici şi aflaţi datele de contact ale organizatorilor. O participare la eveniment necesită preconfirmare.
Evenimentul va avea loc în cadrul Bibliotecii Naţionale.
Pentru cei ce locuiesc în Bucureşti, ori pentru cei aflaţi în trecere în această perioadă, recomand călduros să nu rataţi evenimentul. Şi cine ştie, poate după eveniment vom avea şi un raport asupra celor întâmplate acolo.

Lasă un răspuns