Aplicația Cash Reader ajută nevăzătorii să deosebească bancnotele

Vă doresc un călduros La Mulți Ani tuturor cititorilor blogului Nevăzător.ro cu ocazia noului an 2019. Cu speranța că anul acesta veți face mai mulți bani ca în anii anteriori, vă atașez astăzi o demonstrație a unei aplicații care poate detecta valoarea bancnotelor ce le arătați telefonului dvs.
Dacă aveți un iPhone mergeți în App Store și descărcați aplicația Cash Reader Tool for Blind și încercați-o. Aplicația asta are un fel diferit de evaluare,, în sensul că puteți folosi aplicația la întregul ei potențial pentru 14 zile, apoi aplicația se downgradează la versiunea gratuită care se deosebește de cea plătită că este limitată la a detecta doar primele două denominații ale respectivei valute, și anume cele mai mici.
Aplicația poate fi folosită și în mod offline și în mod silențios.
Ea costă în UK circa 13.90 lire și o cumperi o singură dată. În Statele Unite era în urmă cu ceva vreme 9 dolari. Așa că prețul poate diferi de la țară la țară și de la o lună la alta, în funcție de oferte. Dar cred că aplicația merită toți banii. Am ascultat o demonstrație audio și în engleză făcută de @thomas_domvile podcastul Applevis și asta m-a motivat și pe mine să aduc aplicația în atenția publicului românesc din moment ce aplicația știe să detecteze și leul autohton.
Ascultați mai multe în episodul podcast și comentați, adăugați și completați lista detectoarelor de bancnote pe care le folosiți în mod curent sau le-ați folosit ăn trecut.
Audiție plăcută.

1 comentariu publicat

  1. Salutare, aplicația este foarte utilă pentru noi, nevăzătorii. Adi, podcastul a ieșitt foarte bine, ca toate celelalte de altfel.
    Vreau să vă spun că vă pot oferi support în utilizarea aplicației, fiindcă sunt ambasador pentru România în cadrul echipei care lucrează la dezvoltarea Cash Readerr. Ambasadorul este cel care comunică cu publicul din țara pe care o reprezintă (răspunde la întrebrile venite din partea utilizatorilor) și promovează aplicația în comunitatea din care provine. Momentan, există un ambasador pentru Serbia, unul pentru Israel, unul pentru China, unul pentru Argentina și celelalte țări hispanofone și unul pentru țările africane. Mă rog, poate că informația asta e mai puțin relevantă pentru dumneavoastră. Închei aici prin a vă spune că mă dacă aveți o întrebare, o sugestie, un bug de raportat, o critică sau vreți pur și simplu să transmiteți un gând echipei de dezvoltare Cash Reader, scrieți-mi la adresa de e-mail florian@cashreader.app, iar eu vă voi răspunde cât de repede pot. Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: