iTunes pentru Windows, copierea de fișiere audio pe iPhone, demonstrație audio

În episodul de astăzi vă voi prezenta câteva sfaturi de orientare în stufosul program iTunes, de la Apple, program cu ajutorul căruia se pot îndeplini o mulțime de sarcini în. relația dintre iPhone-ul dvs și computer.

Fie că doriți să copiați fișiere pe telefon, ori să vi-l actualizați la ultima versiune iOS, fie să faceți un backup al fișierelor, fie că vreți să importați muzica de pe un CD sau să vă abonați la Apple Music, toate acestea sunt doar la câteva click-uri distanța de dvs atâta vreme cât știți unde să le găsiți în această interfață puțin ciudată pentru utilizatorii de Windows.
Probabil că pentru utilizatorii de Mac lucrurile sunt mai simple, din moment ce felul în care sunt afișate informațiile în iTunes seamănă cu ceea ce se întâmplă în Mac, atunci când e vorba de bara laterală.
Ascultând episodul de azi veți înțelege, sau cel puțin așa sper, cum să deosebiți principalele fațete ale programului, și pe ce rută. să o luați când doriți un anume lucru de la iTunes.
Apoi, în demonstrația audio arăt cum se copiază un fișier audio din computer-ul local în iTunes, și apoi cum se urcă pe iPhone.
De asemenea, vă voi arăta câteva scurtături din tastatură foarte utile.
Dacă dvs aveți metode mai ușoare, sau diferite de a face același lucru, vă aștept să ni le dezvăluiți și nouă în rubrica de comentarii.

Leave a Reply