What’sApp vine cu actualizări în versiune desktop iar Jaws are îmbunătățiri

Așa cum v-am obișnuit vin cu noi informații despre noutăți în accesibilitate, iar astăzi e rândul celor de la WhatsApp să vină cu actualizări pentru versiunea de Mac și Windows 10, astfel că la momentul de față se poate folosi mulțumitor cu un cititor de ecran ca VoiceOver în Mac sau Jaws în Windows.
Se poate folosi și apelul vocal cât și cel video, iar noutățile și actualizările curg, mai cu seamă că unele versiuni de sisteme de operare s-au actualizat și ele.
De pildă, de la momentul în care acest episod a fost înregistrat până la momentul publicării au fost deja făcute anumite modificări. Ca exemplu, Voice Call nu era disponibil până de curând.
De asemenea, în iOS, odată cu actualizarea la 14.6 s-a lansat o nouă versiune de aplicație WhatsApp care a rectificat chestiune cu butonul de play din dreptul mesajelor vocale, astfel că s-a revenit la versiunea mult mai facilă de dinainte.
Să sperăm că cineva aude acolo tot feedback-ul dat în legătură cu accesibilitatea aplicațiilor. Nu-i așa?
Jaws are și el actualizarea sa cu îmbunătățiri în comenzile vocale date lui Sharky și o facilitate nouă în Outlook 2016 care ne ajută să sărim cu n și shift n în cadrul unui șir de conversație pe e-mail. Așadar nu mai e nevoie să dai o mie de săgeți în jos până poți citi e-mailul 15 dintr-un șir de 20.
Audiție plăcută, și ca de obicei, comentarii și feedback pe aceleași căi: e-mail, Skype sau formularul de comentarii de mai jos.

Lasă un răspuns